Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szállítási információk - INGYENES kiszállítás 19.000ft-os vásárlás felett!

 

Mininum rendelés értéke

Webáruházunkban a minimum rendelés értéke 1.990 Ft. Ezen érték alatti rendeléseket nem áll módunkban kiszolgálni.

 

Utánvétel

Az utánvétel mindenkori illeték díja: 490 ft, mely a szállítási  költségen felül fizetendő.

Az utánvételes fizetési módot választva a megrendelt termékek és a szállítási díj összegét a futárszolgálat munkatársának kell átadnod a csomag átvételekor.

A számlát a csomag tartalmazza!

Ha nem jelzed felénk még a csomag feladását megelőzően, azaz az "Elküldve" státuszú e-mailünk előtt, hogy mégsem kéred a megrendelt termékeket és nem veszed át a futártól, akkor a webáruháznak okozott anyagi kár miatt az ÁSZF-ben meghatározottak szerint járunk el. Ez a magatartás nem vonható a vásárlástól való elállás jogának hatálya alá, így a szállítás költsége a vásárlót terheli!

 

Előre utalás

Az előre utalás opciót választva a kiválasztott termékek és a szállítási díj összegét az itt megadott bankszámlaszámra történő befizetéssel véglegesíted megrendelésedet. Az összeg beérkezését követően az általad választott kézbesítési módon juttatjuk el hozzád a megrendelt termékeket.

Számlaszám: 10102969-79652720-00000008 

Kedvezményezett neve: Szabó Tibor

Megjegyzés: Kérjük, ide írja be az e-mailben kapott visszaigazoláson szereplő megrendelés sorszámát.

A számlát a csomag tartalmazza!

Online bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény.

Az összeg beérkezését követően az általad választott kézbesítési módon juttatjuk el hozzád a megrendelt termékeket.

A számlát a csomag tartalmazza!

Szállítási lehetőségek

 

Házhozszállítás GLS (belföld)

A megrendelt termékeket GLS futárszolgálattal juttatjuk el hozzád (teljesítés 3 munkanapon belül). A számlát a csomagban találod majd.  Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem tudunk elfogadni!

19.000 ft-os vásárlás felett a kiszállítás ingyenes.

Kézbesítés

A kézbesítés minden esetben munkanapokon történik 8:00 és 17:00 között. Kérjük, olyan címet adj meg, ahol ebben az idő intervallumban át is tudod venni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Külföldi címre történő kézbesítés esetén kérjük,  érdeklődj e-mailben.

GLS elérhetőség:

Telefon (munkanapokon 8-20 óra között): +36 1 802 0265 

https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

 

Belföldi díjszabás: 

1890 ft

 

GLS Csomagpont: 

Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont üzemel.  Általában 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, ebben az idő intervallumban tudod átvenni a csomagodat. Amikor a csomagod megérkezett az általad választott csomagpontba, akkor kapni fogsz egy SMS-t, hogy átvehető. Innentől 5 munkanap áll rendelkezésedre a csomagátvételére.

Ha az utánvételt választod, akkor, a megrendelés értékét a csomag átvételekor utánvétesen tudod kifizetni. A számlát a csomagban találod majd.  Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem tudunk elfogadni!

Átvételkor szükség lehet a személyazonosság igazolására, így mindenképp legyen Nálad a személyazonosító igazolványod vagy az útleveled. 

CsomaPont keresés az alábbi linken elérhető:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses

19.000 ft-os vásárlás felett ingyenes.

Belföldi díjszabás:

1890 ft

 

Személyes átvétel:

Vásárlóink személyesen is átvehetik a megrendelt terméke(ke)t az alábbi címen, előre egyeztetett időpontban. Személyes átvételkor a helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Címünk:

2314. Halásztelek, Osztoics Milos u. 5/2

Telefonszám:

70/340-5092

Keresés