Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szervezőknek

Kedves Rendezvény Szervező!

 

Weboldalunknak ezt az aloldalát -amely csak így, közvetlen linken érhető el- azért hoztuk létre, hogy a rendezvényen való megjelenésünket bemutathassuk.

A weboldalon rendelhető termékek és a rendezvényes kínálat eltér. A rendezvényeken a webshophoz képest még sokkal színesebb és sokrétűbb kínálttal jelenünk meg. Rendezvényeken minden korosztály találhat kínálatunkban értékesebb portékát és egyszerűbb vásárfiát is. Tehát nem csak a hölgyeket kényeztetjük karkötők, medálok, nyakláncok, fülbevalók sokaságával, hanem az uraknak is van bőven mit kínálnunk, sőt az igazán fiatal lányok és cseperedő ifjak is találnak maguknak csecsebecséket, érdekességeket, vagy épp rég vágyott különlegességeket.

 

Ásványosként miért mi?

- Bőséges kínálat. Megtalálhatóak a divatos csillogó, és a tradicionális fazonok is. Kínálunk olcsóbb és értékesebb ékszereket is.

- Bőséges méretválaszték.

- Minden rendezvénylátogató korosztály számára van kínálatunk, legyen szó hölgyekről, kis hercegnőkről, pasikról vagy ifjú urakról.

- Ha kell, helyben fazont alakítunk.

- Ha kell, helyben méretre igazítunk, újra fűzünk.

- Igényes, minőségi kínálat.

- Valódi ásványokból, valódi kézműves ékszerek.

- Vásárolhatóak szóló ékszerek, de a bő kínálatból szettet is össze tudok helyben állítani.

- Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

-…és végül: az értékesítés stílusa Először lehet meglepő, de mindenképp emlékezetes! A standomhoz látogatók élménnyel, mosolyogva -szerencsés esetben valamilyen ásvány ékszerrel- távoznak.

Találkozzunk a rendezvényén!

 

Installációnk:

Kültéren: Általában 3x3-as fehér Brimo márkájú sátor, mindkét oldalon hozzáférési, belépési lehetőséggel, mert a sátorban L alakban van felállítva az asztal. (Ha kicsi a rendelkezésre álló hely mélysége, vagy a helypénz m2-re számolódik, akkor 3x2-es sátorral szoktunk megjelenni.)

Beltéren: 3,5-5m frontra tudok optimálisan kipakolni, attól függően, hogy a beltéri rendezvény jellegéhez melyik árucsoportom illik, illetve nem illik. Tehát nem célom, hogy mindig minden árucsoportommal kint legyek.

 

Áram, ha megoldható: Led lámpákhoz 4x36w. Nyáron az esti világításhoz, tavasszal - ősszel napközben is, ha megoldható, mert így tudok a látogatóknak igazán élményt adni, hívogató csillogást mutatni. Lámpáim, vezetékeim természetesen minőségi, hibátlan kültéri, IP védett eszközök.

 

Hivatalos adataim:

Szabó Tibor ev

Vállalkozás címe

2314. Halásztelek, Osztoics Milos u. 5/2

58308118-1-33

 

Várom megkeresését, esetleges kérdését,

valamint szívesen fogadok rendezvény meghívókat:

(Ásvány)Szabó Tibor AsvanySzabo@gmail.com 70/ 312-73-76

www.AsvanySzabo.hu www.facebook.com/asvanyszabo

www.AsvanySzabo.hu/szervezoknek

 

Autó, amivel időben érkezem, és igyekszem intelligensen parkolni: PJS-632 Opel Vivaro.

 

Képek kültéri és beltéri megjelenéseinkről:

https://asvanyszabo.hu/belteri-rendezveny-kepek

https://asvanyszabo.hu/kulteri-rendezveny-kepek

 

 

Keresés